Forældrenes ord

Forældrenes ord

Bettina M:

09-04-18

Vi flyttede vores søn Adam til Vængebo børnehave kort efter nytår, og den beslutning har vi på ingen måde fortrudt. Vængebo er som en stor familie – nærværende, tryg, rummelig og kærlig, og der er plads til børnenes individuelle behov. Samtidig lærer børnene at være selvstændige og den glæde der følger med “at kunne selv”. Pædagogerne er engagerede og vægter stimulation og udvikling højt, så der er masser af aktiviteter for både de større og mindre børn. Et rart sted at komme for både børn og forældre. Vi kan kun anbefale Vængebo.

Fem stjerner ☺️

 

 

Majbrit E:

02-06-17

– En fantastisk børnehave ud over det sædvanlige. Et lille trygt og hyggeligt sted med fantastisk personale og overskud til ture, temauger og spændende aktiviteter.

 

Kalina V:

31-05-17

Det er egentlig ganske enkelt. Der er store børnefabrikker og små super omsorgsfuldesteder, hvor du kan anbringe dit barn hver dag.

I Vængebo har barnet sit andet hjem og har nærmest  ikke tid til ferie med alle de små vigtige og ansvarsfulde opgaver, barnet udstyres med: planterne og fiskene skal vandes og fodres, haven skal passes, der skal bygges, synges, danses, spilles og læses.
I den hyggelige lille villa Vængebo er børn og voksne tæt på hinanden, og de store vokser af at hjælpe de små. Børnene lærer at vise omsorg, fordi der er tid til de vigtige samtaler, og derfor kommer man aldrig tilbage til børnehaven efter en influenza uden stor gensynsglæde.  Kammeraterne får derfor væsentlig betydning i dit barns liv i superbørnehaven Vængebo, hvor fællesskabet og nærheden altid sejrer.

 

Malene S:

31-05-17

Verdens bedste børnehave!

 

Madeleine B:

22-04-13

Det er et skønt sted for børn at udvikle sig i, med en god plan så børnene er klædt godt på til skolestart, alle leger godt sammen, et godt fællesskab og god tone. Og meget hyggelig atmosfære.

 

Jesper:

19-04-13

Børnehaven Vængebo er et fantastisk sted for børn. Der er faste rammer, som muliggør fri udfoldelse og et sundt miljø som giver børnene den bedst mulige start på livet.