Personalet

Personalet

Institutionsleder/pædagog 37 timer

Majbrit Vick har været ansat siden januar 2008. Majbrit har været uddannet som pædagog siden 1985. Majbrit er i 2012 blevet efteruddannet som motorikvejleder. Majbrit er en fagligt dygtig, aktiv, selvstændig og humørfyldt pige som hurtigt ”går under huden på både børn og voksne”. Majbrits pædagogiske kompetencer spænder fra mad på bål og ture ud i det fri til motoriske forløb, klippe-klistre-tegne forløb og meget mere. Majbrit er et rigtig godt aktiv for Vængebo.

Pædagog 30 timer

Ditte er uddannet pædagog i 2007 og har en overbygning via en sproguddannelse 2009, hvilket hun er meget stærk i. Ditte blev ansat i Vængebo 1. april 2019 og er blendet helt fantastisk ind i vores lille hus fra dag et.
Ditte er en aktiv pædagog, som er god til at gå ind i lege med børnene og tænker kreativt i forhold til hvordan børnene kan aktiveres i løbet af dagen. Ditte er altid klar med sang, en god historie eller andre gode indslag, hun har overblik i forhold til den samlede gruppe børn, samtidig med at hun ha det enkelte barns behov i fokus.

Medhjælper 30 timer

Berit er 61 år og ansat i en medhjælper stilling. Berit har tidligere været blomsterdekoratør og er en meget positiv og kreativ sjæl. Berit er god til at sætte sig ned og fordybe sig i spil med en håndfuld børn i alle aldre, hun er omsorgsfuld og god til at have hvert enkelt barn for øje.

Medhjælper 30 timer

Pra er 41 år gammel og hun har været tilknyttet huset siden 2012 først som forælder, siden som vikar og nu som fastansat medhjælper. Pra er en virkelig sød og imødekommende kvinde med massere af gå på mod. Hun er meget kreativ og er rigtig god til at få børnene med på de kreative projekter hun sætter igang. Herudover er Pra meget omsorgsfuld overfor børnene og særdeles dygtig til at have øje for det enkelte barns behov. Derudover er Pra fantastisk god til at hoppe ind i de pædagogiske tiltag, der tages i huset og har stor interesse inden for det pædagogiske arbejde