Personalet

Personalet

Institutionsleder/pædagog 37 timer

Majbrit Vick har været ansat siden januar 2008. Majbrit har været uddannet som pædagog siden 1985. Majbrit er i 2012 blevet efteruddannet som motorikvejleder. Majbrit er en fagligt dygtig, aktiv, selvstændig og humørfyldt pige som hurtigt ”går under huden på både børn og voksne”. Majbrits pædagogiske kompetencer spænder fra mad på bål og ture ud i det fri til motoriske forløb, klippe-klistre-tegne forløb og meget mere. Majbrit er et rigtig godt aktiv for Vængebo.

Pædagog 35 timer

Lisa er uddannet pædagog, og går meget op i det pædagogiske arbejde. Hun brænder for den trygge og nære relation. Hun er imødekommende og har et sprudlende sind der smitter. Lisa har en positiv tilgang til arbejdet omkring børnene og helt generelt.

Sundheds-pædagogisk konsulent 37 timer

Terese er 29 år og har en kandidat uddannelse i Sundhedsfremme og Sundhedsstrategier + Pædagogik og Uddannelsesstudier, Terese har været tilknyttet Vængebo tidligere som vikar og som medhjælper siden 2017. Dermed har Terese et indgående kendskab til huset og børnene. Terese er en glad pige, der spreder glæde blandt børn og voksne. Terese er fagligt dygtig og benytter sig af sin erfaring herfra Vængebo samt hendes teoretiske viden omkring pædagogiske læringsmiljøer, samt det holistiske sundhedssyn.

Medhjælper 30 timer

Mads er 21-årig frisk fyr, som er medhjælper i Vængebo. Han er en glad og rolig dreng, der kan lide at lege med børnene, og som børnene siger “Mads er verdensmester i at bygge Brio”.
Mads er observant og mega nysgerrig på det pædagogiske arbejde.